:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Friday, 15 October 2010

Kurang 100 Hari Lagi

Kalau ikutkan ticker kat atas ni, tinggal 99 hari je lagi. Itupun kalau bb betul-betul nak keluar ikut due date tu. Kalau dia nak keluar awal? Lagi kuranglah kan...

Esok genap 26 minggu dah. Kejap je kan? InsyaAllah, esok akan buat check up kat Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah. InsyaAllah, saya plan untuk melahirkan di sana, di Bandar Baru Bangi. Dan akan berpantang di rumah orang tua sayalah. Tapi, tak adalah sampai habis pantang. Sambung pulak ke rumah Mertua atau rumah sendiri. InsyaAllah...

Kalau ikutkan, saya rancang untuk mula membeli-belah barang-barang bb bulan ini. Ya! Satu pun saya tak beli lagi ye. Ingatkan nak tau jantina bb dulu, barulah semangat sikit konon-kononnya. Harap-harap, bb bagi kerjasama kat kami. Kalau ikutkan last scan hari tu, dah boleh nampak. Tapi, bb kan pemalu macam ibu dia ni. Hehe...

Ok, itu jelah. Saya tau saya dah lama tak menulis. Jadilah, buat tatapan anda yang merindui saya ya! Haha! Perasan je lebih...

1 comment:

EZAN IDMA said...

Hi!! Blogwalkin here.. Nice blog you have..FOLLOW ME BACK