:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Wednesday, 7 July 2010

Mencari-cari...

Saya sebenarnya mencarai-cari mood untuk menulis. Saya tak tahu nak tulis apa. Atau kadang-kadang ada idea nak tulis, tapi malas sangat. Haaiii, entahlah... Saya harap, pembaca blog saya ni, sabar sikit ye. Nanti ada mood, saya tulis banyak-banyak ok!

Cerita pasal majlis tawen-tawen saya pun tak abis lagi kan. Tapi, nak tulis, macam seganlah pulak. Sebab, rasanya dah tak boleh nak pegang title pengantin baru lagi dah. Hehehe...

Apa-apa pun, doakan saya diberi kesihatan yang baik yer... Take care ya!

4 comments:

fikaryna said...

doakan sihat2 n baik2 sll..huhu..

kodok hijau the ghost writer said...

kodok melawat ke sini..

suka belog awak.. dah cantik penulisan awak.. tak ada mood itu biasa.. kadangkala dari tak ada mood macam macam emosi boleh diceritakan disini

O Ena O said...

terus kan menulis maz.....sentiase tertunggu update entri terbaru dr maz..:)

Amri Rani said...

Meminati ruang luahan hati....
Hati nan bersih terbitkan Cinta nan putih....