:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Sunday, 17 October 2010

Dah Agak Dah...

Kan betul tekaan kami berdua selama ni. Memang dah dapat rasa dari awal lagi. Siap main teka-teki pun, bb bagi jawapan yang sama juga.

Semalam seperti yang dijanjikan, kami ke Pusat Rawatan islam Az-Zahrah untuk check-up kali pertama, dan buat scan sekali. Alhamdulillah, bb bagi kerjasama, dan dah nampak pun. Dari malam sebelum tu lagi kami dah pesan, supaya bb tunjuk, boy ke girl, supaya senang nak buat preparation. Hehe...

Kalau sebelum ni bb duduk melintang dalam perut ibu ni, dah 6 bulan lebih ni, dia dah berada pada kedudukan yang betul. Dan yang paling best skali, nampak muka bb... Seronok, seronok!

InsyaAllah, kalau tiada apa-apa, sebulan lagi saya akan buat check-up kali kedua, dan terus booking untuk bersalin di sana. InsyaAllah. Doakan semuanya berjalan lancar ye...

1 comment:

Ayu Hashim said...

salam perkenalan.. saya doakan agar Mazni & BB selamat ya.. nnt jgn lupa letak pix baby yaa..