:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Monday, 23 August 2010

Ingatkan Angin, Rupanya...

Dah lama tak menulis. Rasanya banyak yang tertinggal kan? Baru saya tahu, macam ni mood orang mengandung. Dulu saya selalu tertanya-tanya, kenapa blogger yang mengandung, susah sangat nak update blog mereka dengan cerita-cerita terkini. Sekarang dah tau dah sebab apa...

Dah masuk hari ke-13 Ramadhan. Kandungan pun dah masuk 18 minggu. Alhamdulillah, masih lagi mampu berpuasa penuh. Walaupun kadang-kadang rasa penat semacam. Kalau tak mengandung pun, penat macam tu juga. Cuma bila mengandung ni, kena makan betul-betul la. Tak boleh main belasah je. Kena ingat-ingatlah kan.

Masa minggu ke-15 tu, saya dah mula rasa bb bergerak. Cuma tak keraplah. Mula-mula tu ingatkan angin dalam perut. Tapi, rasa pelik je... Rupanya, bb say hi kat ibu. Hehe... Comel je kan?

Minggu lepas dah mula buat check kat KD Batu Berendam. Alhamdulillah semua ok, cuma berat tak naik banyak. Biasalah, puasa kan.

Dah tak tau nak cite apa lagi. Nanti ada idea, dan ada kerajinan, saya sambung tulis-tulis lagi ye... Sabar ok...

Selamat Berpuasa ye...

1 comment:

Dayu said...

the 1st 3 months mmg sgt melemahkan
lesu semacam
tuan punya baan lembik
harus lah blog pun lemau ;)
nanti dah masuk 2nd trimester aktif la smula