:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Monday, 22 February 2010

Jurnal 2 Hati : 066 - Penajaan Tudung Nikah~ALHAMDULILLAH

Macam tak percaya, tapi itulah yang terjadi. Saya dapat sponsor untuk tudung nikah nanti. Lega dan syukur sangat-sangat. Selesai satu perkara yang dok pening-pening dari minggu lepas.

Sebenarnya saya hampir terlupa contest yang saya sertai hujung tahun lalu. Mesti ramai juga yang lupa kan? Boleh tengok kat sini. Jadi memang dah tak ingat langsung. Lepas tu saya terbaca entri pasal ni kat blog YongNana. Dah berdebar-debar dah lepas tu. Dah ada pemenang la diumumkan. Takut ni, sebab berharap juga untuk menang kan? Ada ke orang masuk pertandingan, tak nak menang? Mestilah nak menang kan...

Dan Alhamdulillah, nama saya diumumkan sebagai pemenang untuk bulan April, since saya akan bernikah pada 30 April 2010. Terima Kasih Koleksi Vispera atas penajaan tudung nikah saya nanti. Tak sabar pula mahu bernikah. Hehehe...

Nak tengok entri pasal tudung nikah saya? Boleh klik sini, situ dan sana ye...

4 comments:

Atiqah Adnan said...

wah berjaya!! tahniah.. mesti cantik sangat mazni nanti.. hee~ lepas ni dah boleh start cari design untuk tudung nikah nanti daaa.. chaiyok darl!! ^^

Haliza said...

tahniah.
rezeki nak kahwin ni :)

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Tahniah Gnie! Err awak dh contact Puan Vispera? Saya dah emel...tp tatau la kalo dia mksdkan call dia..huhu..

azian abdullah said...

wow! bestnye..dapat sponser tudung nikah. saya dulu pakai tudung bawal jer ;( takde sape nak sponser. heheehe...congrats