:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Thursday, 6 May 2010

Raikan Cinta : Banyak Cerita...

Hari ke-5 bergelar isteri. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat atas kurniaan yang tak terhingga ni. Banyak nak cerita, tapi satu-satu la yer... Sibuk bawa suami berkenal-kenalan dengan keluarga besar saya.

Mahu gambar, jurufoto kami, Apai, dah upload dalam blog beliau. Boleh tengok kat sini. Gambar meriah, semeriah, majlis kami. Alhamdulillah...

Terima kasih pada kawan-kawan blog yang datang, Cik Belle, Xora, Thalha dan lain-lain la... Sapa yang datang , saya tak tau, leh gtau ye... Tak perasan kot...

Apa-apa pun, update, menyusul next week yer... Tunggu...

4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

sy dtg...tp time tu x sanding lg... :)

azian abdullah said...

congrats...selamat pengantin baru :)

fikaryna said...

dah p tgk..mmg cantik..suka gambo baju yg mcm ala jawa 2 dgn gambo sorok2 kat tiang..hehe..

Atiqah Adnan said...

gambar wedding awk cantik!!
i like! heheh semoga bahagia selalu k..