:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Tuesday, 11 August 2009

Jurnal 2 Hati : 004 - Honeymoon

Ye, saya tau, memang lambat lagi. Tapi saya teruja bila AirAsia buat promosi dari 10 sampai 16 Ogos ni, untuk flight thn depan. Saja2 je try test tadi. Penerbangan utk kami berdua, tak sampai pun RM 200. Destinasi dalam negara je. Tempat, dirahsiakan lagi la. Kalau ikut hati, nak book je trus tadi. Sabar, sabar...






glitter-graphics.com

3 comments:

~ thalhazlin ~ said...

amboish! nak ke mana tu ? ;p

Queen said...

waaah...sempat ker beli?

memang harituh murah..kalau sekarang search dah naik dua kali ganda..

_Gnie_ said...

konon2 nak beli...
dah isi dah form...
tp xbyr pun...
en. tunang ckp, awl sgt...
sy pun rasa cm awl sgt...
takut plan b'ubh kn...