:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Friday, 11 September 2009

Blog & Saya

Kalau anda tengok, macam saya baru je berkecimpung dalam dunia blog ini, tahun lepas. Sebenarnya, bukan yer. Saya mula berblog ketika saya masih lagi belajar di MSU (masa tu KUTPM). Masa saya di Sem 6, Bac. in Accounting, bln 12 2005. Saya dah cuba beberapa kali untuk mengimport blog itu ke sini. Tapi, lmbt sesangat!

Blog tu, sebab byk masa saya study + praktikal, so banyak la kenangan terindah. Masa tu plak menyewa bujang, so faham-faham la kan...

Ini link blog lama saya : http://puteri-nur.blog.friendster.com/ Saya guna Friendster je masa tu.

Saya memang suka menulis sejak dari sekolah menengah lagi. Saya pernah bercita-cita untuk menjadi penulis tau! Tapi tulah, bukan rezeki saya untuk itu. Jadi saya meneruskan minat saya dengan menulis blog la. Saya tau untuk menjadi seorang penulis, kita mesti berinfo terkini. Jadi, kenalah rajin-rajin membaca kan?

Tapi blog saya ini, lebih kepada hal-hal peribadi yang berlaku di sekitar saya...





glitter-graphics.com

3 comments:

anak laut said...

salam....singgah.


semua entri2 di blog anda beshh belaka..

_Gnie_ said...

terima kasih... jemput datang selalu

Beautiful Disaster said...

ryn xtau camna boleh stat blogging ni. hehe. tp yg ingat awal tahun last year kot..