:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Monday, 1 November 2010

Sangat Sedap Ok...

Semenjak kandungan dah semakin membesar ni, saya sangat suka minum yang sejuk-sejuk. Memang saya tahu, tak elok. Tapi tak dapat nak tahan keinginan tu. Pulak tu siap gigit-gigit ais lagi. Aduh, payah tu...

Nak tau kegemaran saya akhir-akhir ni? Ini dia...

SIRAP BANDUNG!! Nikmatnya kalau dapat minum ni. Sampai kan kawan-kawan ofis tegur, cakap nanti anak saya kuar kaler pink. Ada ke pulak ek?

Sabtu minggu lepas kami berdua ke Klang, konon-konon nak pegi tengok sale barang-barang baby. Tapi, tak best sangat pun. Lepas nak pegi makan, ajak suami pegi ke Shah Alam, teringin nak makan kat Seksyen 2. Mesti tau apa yang special kat sana kan? Ini dia...

ABC Special!! Suami sampai geleng-geleng kepala tengok saya makan mendalah ni. Nikmat ok. Yang bestnya, masa tengah makan ni, bb tak brenti-renti bergerak. Sampai geli-geli perut ni. Comel je kan?

Sekarang ni terasa-rasa je kat tekak. Nasib baik la Shah Alam tu jauh. Kalau tak, mau balik keje ni jugak kang saya gi serbu. Hehe...


3 comments:

mendatak hijau said...

uii kakak...bahaye woo minum ais..

wohhhh
ABC sek 2 mmg sodap
tp dolu harga die rm2.50,skang dh jadik rm3.00
xkesah laa janji mcm2 ado..ahahaha

Amri Rani said...

Anak sulung ke....tahniah la...
dulu kakak sy suka mnum minyak tanah...lg haru, tp kan..pcya ke tak...anak2 dia smua cantik giler...hensem giler....

hana yoriee said...

amboi..terliur tgk pic..mazni, actually hana ada email nak tnye sumthing kat mazni..nnt mazni check inbox/spam yahoo yea.. =)

thanks..