:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Wednesday, 4 November 2009

Jurnal 2 Hati : 020 - Karikatur Kami

Hati jadi sangat teruja apabila terlihat karikatur di blog Fida & Farhana. Sangat-sangat teruja! Minta contact daripada Fida, dan inilah hasilnya...

Inputnya dari yang ini...

Ok x?

9 comments:

i;ieta said...

awk leh sy tau awk wat katner?

_Gnie_ said...

ieta boleh klik kat sini ye : http://my.88db.com/my/Services/Post_Detail.page/Business/Business_Services/?PostID=191248

i;ieta said...

tq mazni..

_Gnie_ said...

ur most welcome...

modusoperandi111209 said...

slm

couple yg comel! ari tu sy xbuat full set.. tu yg xde tengkolok bagai tu.. ;p

_Gnie_ said...

fida punyer pun comel gak!
mula2 dpt tu rasa cm nk ubah sket, tp bl fikir, nama pun karikatur kan. takkan nk perfect mcm diri sndri pulak kn...

TQ fida, sbb share info...

modusoperandi111209 said...

hihi.. same2 ;)
tp kn.. sy punye tu pun sy dh alter skit. mcm garisan pipi tu aceli sy+tunang 2-2 die buatkn.
tp sy padam gune photoshop ;p
aci tak?

_Gnie_ said...

aci, aci... nnt nk mtak fida la tlg cantikkan. boleh? hehe

cik.mila said...

comel la nih..mahal x tmpah kt ctu?? tmpah karikatur saje ea??