:: Nuffnang ::

:: Pengikut Setia ::

Tuesday, 10 November 2009

Jurnal 2 Hati : 022 - Stiker @ Tag Terima Kasih

Saya dapat idea pagi ini, untuk menggunakan gambar karikatur kami pada tag terima kasih. Tapi saya ingat saya mahu buat jadi stiker. Lepas tu, saya akan lekatkan pada paper bag. Macam contoh kat bawah ni.

Kat mana ye nak tempah stiker macam kat atas ni? Ada idea x?

4 comments:

Haliza said...

kalau awk ade printer jenis laser jet lg senang, design & print sendiri je.

kalau tak pon awk maybe bole gi tempat yg buat printing.

_Gnie_ said...

TQ haliza 4 d info..

sakuramankai said...

a'ah ...sy plan pun nk design sendiri. tp kalo nk sticker sy kna print kat kedai.

_Gnie_ said...

murah sket kan? leh bajet...